«Заряджену» версію Pagani Huayra показали під камуфляжем
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

«Заряджену» версію Pagani Huayra показали під камуфляжем

«Заряджену» версію Pagani Huayra показали під камуфляжем
Джерело:  Мотор.ru

Компанія Pagani опублікувала зображення «зарядженої» версії суперкара Huayra. Фотографія, на якій автомобіль повністю прихований камуфляжем, з'явилася на сторінці автовиробника в Facebook, пише Мотор.

Ніякої інформації про моделі в Pagani не привели. Від стандартної версії Huayra показана на фотографії модель відрізняється фіксованим антикрилом в задній частині кузова, іншим дифузором, додатковими вентиляційними отворами на кормі, іншими порогами, а також новими колесами.

Стандартна версія Pagani Huayra.


«Заряджена» версія суперкара може отримати назву Huayra BC. Вона вказана в підписі до зображення на Facebook. Раніше передбачалося, що «гаряча» модифікація суперкара Pagani отримає індекс SE.


Стандартна версія двухдверки оснащується шестилітровим наддувним двигуном V12, розробленим Mercedes-AMG. Віддача мотора становить 700 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту. З місця до ста кілометрів на годину Pagani Huayra розганяється за 3,3 секунди. Максимальна швидкість суперкара становить 370 кілометрів на годину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?