Після підготовки потрібних програм шахтарям виплатять борг
Категорія
Економіка
Дата публікації

Після підготовки потрібних програм шахтарям виплатять борг

Після підготовки потрібних програм шахтарям виплатять борг

Державні вугледобувні підприємства, на яких є заборгованість по зарплаті, зможуть отримати допомогу з бюджету після підготовки та узгодження відповідних програм, повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.
Зокрема, у держбюджеті передбачено на це 500 млн гривень.
«У схваленому в останні дні минулого року державному бюджеті України на 2016 рік закладена можливість використовувати 500 млн гривень на погашення боргів вуглевидобувних підприємств. Для цього необхідно в максимально стислі терміни підготувати відповідну документацію, робота над цим ведеться з перших днів року», - зазначили в прес-службі.
Як тільки відповідна документація буде готова і узгоджена з іншими відомствами, кошти почнуть надходити на підприємства.
Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів задовольнив прохання Міністерства енергетики та вугільної промисловості України щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?