Холоди в Польщі забрали життя 20 осіб
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Холоди в Польщі забрали життя 20 осіб

Холоди в Польщі забрали життя 20 осіб
Джерело:  Gismeteo

Перші морози в новому році забрали життя понад 20 людей у Польщі. На країну обрушилася хвиля холоду, стовпчики термометрів опустилися місцями до -20°С. Через морози сьогодні спостерігалися також затримки на залізниці, пише Gismeteo.
У минулі вихідні в країні в результаті удару морозів загинула 21 людина: 9 в суботу, і 12 в неділю. Тим не менш, за даними поліції, з 1 листопада від переохолоджень загинули 39 людей, в основному це жебраки і бездомні. Поліція звернулася до людей із проханням допомогти бездомним і попросила місцеву владу перемістити їх до притулків.


На півночі і північному сході Польщі Інститут метеорології і водного господарства (IMGW) у зв'язку з морозами оголосив попередження першого ступеня. Це означає, що низькі температури повітря можуть загрожувати життю і здоров'ю людини. Сповіщення про сильні морози діють в Поморському, Куявсько-Поморському, Вармінсько-Мазурському і Підляському воєводствах до 10:00 вівторка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?