Під Одесою правоохоронці вилучили зброю та наркотики (7 фото)
Категорія
Події
Дата публікації

Під Одесою правоохоронці вилучили зброю та наркотики (7 фото)

МВС України
Під Одесою правоохоронці вилучили зброю та наркотики (7 фото)

При огляді приміщення 53-річного жителя селища Затока, правоохоронці вилучили дві одиниці зброї, два магазини, 165 патронів і дві коробки з наркотичною речовиною рослинного походження, повідомили в прес-службі ГУ НПУ в Одеській області.


До чергової частини надійшло телефонне повідомлення від 51-річної мешканки селища Затока, яка повідомила, що її колишній чоловік спричинив їй тілесні ушкодження.

"Постраждала повідомила, що колишній чоловік постійно здійснює щодо неї протиправні дії і вона його боїться, адже у нього є зброя", - сказано в повідомленні.

Жінка надала письмовий дозвіл на огляд приміщення, в ході якого правоохоронці знайшли металеву і пластикову коробки з речовиною рослинного походження в подрібненому вигляді, пістолет марки "Марголін", магазин з вісьмома патронами, карабін мисливський самозарядний "Форт-202" з магазином, дві картонні коробки з патронами загальною кількістю 65 штук, а також п'ять заводських упаковок з патронами в кількості 100 штук.

За цим фактом порушено кримінальне виробництво за частиною 2 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу. Слідство триває.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?