Заборгованість Укрнафти в бюджет становить майже 11 млрд гривень
Категорія
Економіка
Дата публікації

Заборгованість Укрнафти в бюджет становить майже 11 млрд гривень

Заборгованість Укрнафти в бюджет становить майже 11 млрд гривень

Станом на 1 січня 2016 року заборгованість ВАТ Укрнафта перед державним бюджетом становить 10,4 млрд грн, пише Економічна правда.
Про це повідомляється в листі НАК Нафтогаз України на адресу Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
"Заборгованість перед державним бюджетом по податках, зборах, що утворилася починаючи з серпня 2014 по станом на 1 січня 2016 складає 10,4 млрд гривень, у тому числі 8,4 млрд гривень рентної плати за користування надрами для видобування газу, нафти і газового конденсату, 1,3 млрд гривень із авансових внесків з податку на прибуток та понад 0,6 млрд гривень податку на додану вартість", - повідомляється в листі.
Протягом 2015 року Укрнафта сплатила до держбюджету податків, зборів на суму 5,3 млрд грн. Рівень виконання нарахованих протягом року податкових зобов'язань становить 35%, що нижче відповідного показника 2 014 року майже в 2,5 рази.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?