У РФ знищили 225 кг санкційних мандарин з Туреччини
Категорія
Світ
Дата публікації

У РФ знищили 225 кг санкційних мандарин з Туреччини

У РФ знищили 225 кг санкційних мандарин з Туреччини

Свіжі турецькі мандарини, які були виявлені в одному з магазинів у місті Желєзноводську, знищили «способом механічного руйнування з використанням спеціальної техніки», пише  Зеркало недели.


"У ході проведених заходів виявлено мандарини свіжі, походженням Туреччина, при цьому на тарі було наклеєно маркування з датою упаковки 04.01.2016 року і датою поставки 05.01.2016 року, в той час як з 01.01.2016 року даний вид продукції заборонений до ввезення на територію Російської Федерації", - повідомляє Россільгоспнагляд.


Партія вагою 225,2 кг кілограмів була вилучена і знищена "способом механічного руйнування з використанням спеціальної техніки" на полігоні "Арго" під Мінеральними Водами. Зокрема, ящики з цитрусовими розчавили бульдозером. Після цього мандарини закопали в землю.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?