Конгресменам США запропонували по п'ятницях носити гавайські сорочки
Категорія
Світ
Дата публікації

Конгресменам США запропонували по п'ятницях носити гавайські сорочки

Конгресменам США запропонували по п'ятницях носити гавайські сорочки

Конгресмен від штату Гаваї Марк Такаї запропонував внести зміну в офіційний дрес-код представників Конгресу США, дозволивши по п'ятницях носити гавайські сорочки, повідомляють  Українські Новини.

Про це він написав спікеру палати республіканцеві Полу Райану.

"Сьогодні гавайські сорочки популярні як ніколи. Те, що починалося в магазинчику на Норт Кінг-стріт в Гонолулу, тепер є одним з найбільших виробництв у світі моди з доходом в півмільярда доларів", - пише законодавець.

За його словами, сучасні гавайські сорочки почали продавати в китайській галантереї в 1931 році. До 1962 року вона зросла до великого ательє.

Такаї пояснив, що в державних установах його штату дозволяється по п'ятницях носити одяг місцевого пошиття, і багато бізнесменів змінюють краватки та костюми на сорочки із зображенням місцевої природи, гавайськими гітарами та серфінгістами. Влада штату прийшли до такого рішення в 1966 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?