Під Києвом учасник АТО покінчив життя самогубством
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом учасник АТО покінчив життя самогубством

МВС України
Під Києвом учасник АТО покінчив життя самогубством

У Києво-Святошинському районі чоловік через сімейні проблеми покінчив життя самогубством, підірвавши себе гранатою,  повідомляє  відділ комунікацій ГУНП в Київській області.

"До чергової частини Києво-Святошинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в селі Новосілки на кладовищі він виявив тіло невідомого чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого: ним виявився 34-річний місцевий житель, який нещодавно повернувся із зони АТО. Поряд з тілом були виявлені фрагменти від гранати Ф-1 і чека від неї, мобільний телефон, пляшки зі спиртного і лимонаду", - йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що чоловік вирішив піти з життя через сімейні проблеми. Він прийшов на цвинтар, де попрощався з померлою донькою, потім подзвонив колишній дружині і, повідомивши їй про свої наміри, підірвав себе гранатою Ф-1. У загиблого з колишньою дружиною залишилися двоє неповнолітніх дітей.

За даним фактом слідчим відділом Києво-Святошинського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?