До Зайцевого намагалися ввезти кругленьку суму в доларах і рублях
Категорія
Події
Дата публікації

До Зайцевого намагалися ввезти кругленьку суму в доларах і рублях

ДПСУ
До Зайцевого намагалися ввезти кругленьку суму в доларах і рублях

На лінії розмежування прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками Фіскальної служби виявили велику партію грошей, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
Перевезти її намагався українець, який прибув на виїзд на непідконтрольну територію України в контрольний пункт в'їзду / виїзду (КПВВ) Зайцеве автомобілем Acura MDX.
"Під час огляду авто прикордонний наряд помітив, що 42-річний мешканець Луганщини сильно нервує. ​​Тому транспортний засіб було виведено із загального потоку і переміщено в місце для поглибленого огляду. У ході перевірки в спинках задніх сидінь авто прикордонно-митна оглядова група виявила 5 спеціально обладнаних металевих сейфів з валютними коштами всередині", - йдеться в повідомленні.
Всього зі схованок дістали понад 98 тисяч доларів США, 6 мільйонів рублів РФ, близько 15 банківських карт. Ще в одного громадянина України, який їхав на непідконтрольну територію, в цьому контрольному пункті виявили в кишенях верхнього одягу 95000 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?