Шокін не дозволяє своєму заступникові перетнути український кордон
Категорія
Політика
Дата публікації

Шокін не дозволяє своєму заступникові перетнути український кордон

Шокін не дозволяє своєму заступникові перетнути український кордон

Генпрокурор Віктор Шокін не дозволяє своєму заступнику Віталію Каську перетнути український кордон, зокрема йому не дали відвідати США у складі офіційної делегації, повідомляє народний депутат Світлана Заліщук на своїй сторінці в Facebook.
"Поспілкувалася з американськими колегами і поділяю їхнє обурення, коли на прохання української генпрокуратури США пропонують допомогу, зокрема в рамках міжнародного співробітництва, в тому числі щодо повернення та конфіскації майна попереднього режиму, але генпрокурор відмовляє у відрядженні в Вашингтон своєму заступнику, бо це Касько. А тому що не треба було чіпати діамантових прокурорів, яка формальна відповідь?", - зазначила вона.
За словами Заліщук, це вже п'ята відмова Каську, який відповідає в Генпрокуратурі за міжнародне співробітництво, брати участь у відрядженнях, куди його запрошують європейські та американські колеги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?