У США переможцями конкурсу Автомобіль року стали Volvo і Honda
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

У США переможцями конкурсу Автомобіль року стали Volvo і Honda

У США переможцями конкурсу Автомобіль року стали Volvo і Honda
Джерело:  bigmir)net

Премія Автомобіль року в Північній Америці присуджувалася машинам у двох категоріях: легковий автомобіль і позашляховик. Переможці були оголошені на автосалоні в Детройті, пише  bigmir.net.

Кращим легковим автомобілем року визнано Honda Civic. У число фіналістів також увійшли Chevrolet Malibu і Mazda MX-5. Звання кращого позашляховика дісталося Volvo XC90. Крім цієї моделі за перше місце боролися автомобілі Honda Pilot, а також Nissan Titan XD. Переможці були визначені за допомогою голосування, в якому взяли участь експерти, які працюють в засобах масової інформації.

Торік кращим легковим автомобілем року був визнаний Volkswagen Golf. У число фіналістів також входили Hyundai Genesis і Ford Mustang. Звання кращого позашляховика і пікапа дісталося Ford F-150. Крім цієї моделі за перше місце боролися автомобілі Chevrolet Colorado, а також Lincoln MKC.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?