Президент може оголосити про мобілізацію після звернення Генштабу
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент може оголосити про мобілізацію після звернення Генштабу

Президент може оголосити про мобілізацію після звернення Генштабу
Джерело:  Hromadske

Президент України Петро Порошенко заявив, що проект закону про оголошення чергової хвилі мобілізації буде внесений до Верховної Ради тільки після звернення Генерального штабу Збройних сил України, повідомляє hromadske.tv.
«Звільнення української території - це не тільки зусилля дипломатів, це не тільки політико-дипломатичні зусилля української влади, але і сильні ЗСУ, в чіткій координації з якими ми будемо забезпечувати тверде і неухильне виконання Мінських угод. І якщо для цього потрібно буде вийти з ініціативою про оголошення чергової хвилі мобілізації до керівництва ВСУ, то я підтримаю, і відповідний законопроект буде внесений до Верховної Ради», - сказав глава держави, виступаючи перед журналістами в Тернополі.
Президент підкреслив необхідність визначення конкретних термінів виконання пунктів Мінських угод.
«Ми підкреслюємо, що всі пункти Мінських угод повинні бути виконані, і у зв'язку зі зривом РФ виконання своєї частини зобов'язань ми твердо ставимо питання про те, щоб в 2016 році прив'язати всі кроки, які передбачені Мінськими угодами, до конкретної дати», - зазначив Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?