Укрсоцбанк буде продано російській фінансово-промисловій групі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укрсоцбанк буде продано російській фінансово-промисловій групі

Укрсоцбанк буде продано російській фінансово-промисловій групі
Джерело:  UniCredit Group

Італійська банківська група UniCredit Group остаточно домовилася про продаж свого українського активу Укрсоцбанку фінансово-промисловій групі РФ Альфа-груп. Про це повідомляє прес-служба UniCredit Group.
"Переговори про продаж велися з серпня 2015 року. На отримання необхідних дозволів регуляторних органів та завершення угоди чекають протягом 2016 року", - йдеться в повідомленні.
За даними Національного банку України, станом на 1 жовтня 2015 року за розміром активів Укрсоцбанк займав сьоме місце, Альфа-Банк - восьме місце серед понад 100 банків, що діють в Україні.
Якщо угода буде виконана, українці з банківськими картами нинішнього банку UniCredit втратять можливість без додаткових витрат знімати готівку в місцевій валюті в банкоматах цього банку у всіх країнах, де вони працюють.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?