Німеччина спростить правила депортації іноземних злочинців
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина спростить правила депортації іноземних злочинців

Німеччина спростить правила депортації іноземних злочинців
Джерело:  Associated Press

Німецький уряд планує полегшити правила депортації іноземних злочинців після новорічних нападів у Кельні та деяких інших містах, повідомляє Associated Press.
"Запланована реформа законів про депортацію і сексуальні злочини повинна "значно" знизити юридичні перешкоди для вислання іноземців, які скоюють тяжкі злочини", - сказав міністр внутрішніх справ Томас де Мезьєр.
"Це важка, але правильна відповідь держави для тих, хто шукає захисту тут, але думає, що може чинити злочини без наслідків", - додав міністр.
Міністр юстиції Хайко Маас, який оголосив про плани реформи, заявив, що громадський тиск після нападів на жінок у Кельні відіграв важливу роль у швидкій згоді на зміни в законодавстві.
Як повідомлялося раніше, чоловіки, підозрювані у нападах на жінок у Кельні в переддень Нового року, були «майже виключно» мігрантами, головним чином з Північної Африки і арабських країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?