Філатов хоче в помічники "праву руку" Вілкула
Категорія
Політика
Дата публікації

Філатов хоче в помічники "праву руку" Вілкула

Філатов хоче в помічники "праву руку" Вілкула

Мер Дніпропетровська Борис Філатов запропонував стати своїм заступником Світлані Єпіфанцевій, яку вважають "правою рукою" екс-регіонала Вілкула, повідомляє Філатов на своїй сторінці в Facebook.
"Днями я прийняв рішення, від якого у багатьох встане дибки волосся. Я самостійно звернувся до Світлани Єпіфанцевої з пропозицією стати моїм заступником. Так, так. Не мені нав'язали Світлану, а я добровільно запросив її працювати. Так, так. Єпіфанцеву. Керівника міської організації Опоблоку", - повідомив Філатов.


За його словами, мерові "такого складного міста, як Дніпропетровськ, не може подобатися тільки московський патріархат, а не подобатися київський. Або навпаки".


"Точно також не можна вподобати один Приват і при цьому не помічати Інтерпайп із Євразом", - написав Філатов.


"Чому мій вибір припав на Єпіфанцеву? Саме тому, що вона основний конкурент і мій послідовний ворог. Упевнений, мені буде легко з нею працювати", - додав він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?