Родичі жертв катастрофи А321 повинні будуть повернути страхові виплати
Категорія
Світ
Дата публікації

Родичі жертв катастрофи А321 повинні будуть повернути страхові виплати

Родичі жертв катастрофи А321 повинні будуть повернути страхові виплати
Джерело:  Сноб

Родичам загиблих в авіакатастрофі російського літака А321 на Синайському півострові доведеться повернути страхові виплати у разі підтвердження версії про теракт на борту лайнера, повідомляє Сноб з посиланням на представника родичів Ігоря Трунова.
«Теракт не входить в страховий випадок. Всі потерпілі повинні будуть повернути отримані два мільйони рублів», - сказав він, нагадавши, що зараз справу порушено за статтею про порушення авіаційної безпеки, проте існує також версія про теракт.
У середу, 13 січня, Басманний суд Москви розглядає скаргу родичів на дії слідства у справі про катастрофу літака. До суду зі скаргою, в тому числі на голову Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна, звернувся Трунов, попросивши зобов'язати слідство визнати родичів потерпілими у справі.
Родичі жертв катастрофи оформляють документи для звернення до суду Нью-Йорка з колективним позовом до американської лізингової компанії International Finance Corporation, у якої авіакомпанія «Когалимавіа» орендувала літак, який впав. Суми позовів варіюватимуться від $300 000 до $1500000.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?