Обама запропонував оплатити лікування вмираючого сина Джо Байдена
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама запропонував оплатити лікування вмираючого сина Джо Байдена

Обама запропонував оплатити лікування вмираючого сина Джо Байдена
Джерело:  The Independent

Коли віце-президент США Джо Байден думав про продаж свого будинку, щоб підтримати свого покійного сина Бо, коли у нього були серйозні проблеми зі здоров'ям, саме президент США Барак Обама, запропонував свою фінансову допомогу. Про це розповів сам віце-президент в інтерв'ю CNN на цьому тижні, передає  The Independent.

Байден сказав, що Бо боявся, що буде змушений піти у відставку з поста генерального прокурора штату Делавер після інсульту в 2010 році. Коли віце-президент розповів Обамі, що він і його дружина, доктор Джилл Байден, планують продати свій будинок, щоб відшкодувати заробіток Бо, то президент «встав і сказав: Чи не продавай цей будинок. Обіцяй мені, що ти не продаси дім», - згадав Байден. - «Він сказав: Я дам вам гроші. Скільки потрібно, я дам вам гроші».

У результаті, Бо зміг відбути свій термін, але незабаром після відходу з посади в минулому році йому був поставлений діагноз - рак мозку. Когда Бо помер у червні, у віці 46, Обама виступив з промовою на його похоронах.

"Президент і віце-президент створили такі особисті відносини, які перевершують професійні обов'язки", - сказав прес-секретар Білого дому Джош Ернест CNN.

Віце-президент, який відмовився брати участь у президентській гонці 2016 року, частково тому, що він все ще перебуває в процесі переживання втрати, у своєму інтерв'ю високо оцінив кандидата від демократів Берні Сандерса, за його бачення вирішення питання про нерівність доходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?