Депутат міськради Красноярська назвав Кадирова "ганьбою Росії"
Категорія
Світ
Дата публікації

Депутат міськради Красноярська назвав Кадирова "ганьбою Росії"

Депутат міськради Красноярська назвав Кадирова "ганьбою Росії"

Депутат міської ради Красноярська Костянтин Сенченко обурився заявою глави Чечні Рамазана Кадирова, який назвав представників позасистемної опозиції «ворогами народу» і зрадниками, і назвав Рамзана Кадирова "ганьбою Росії". Про це він написав на своїй сторінці в Fаcebook.
За словами Сенченка, він відніс ці слова Кадирова на свій рахунок, позаяк «займається політикою» і «не перебуває в одній системній партії».
"Рамзан, ти ганьба Росії. Ти дискредитував все, що можна. Ти дискредитував звання Академіка, оскільки, маючи 3 класи освіти, носиш звання, яке носили найбільші уми Росії. Ти поставив себе в один ряд з Ломоносовим, Менделєєвим, Ландау та іншими великими. У мене 3 вищі освіти, і ці дипломи дісталися мені з великими труднощами, і мені соромно, коли у нас такі академіки. Ти дискредитував звання Героя Росії. Я пам'ятаю ті часи, коли ми тут, в Красноярську, збирали допомогу нашим хлопцям, які їхали воювати в Чечню. Ти тоді бігав по горах і вбивав наших хлопців. Вони тепер лежать у землі, а ти герой Росії. Ти дискредитував посаду глави регіону, коли став відбирати у бюджетників частину зарплати і переводити ці гроші в приватний фонд", - написав російський політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?