5,5-дюймовий фаблет Xiaomi Redmi Note 3 Pro отримає дві модифікації
Категорія
Технології
Дата публікації

5,5-дюймовий фаблет Xiaomi Redmi Note 3 Pro отримає дві модифікації

5,5-дюймовий фаблет Xiaomi Redmi Note 3 Pro отримає дві модифікації
Джерело:  itc.ua

Китайська компанія Xiaomi представила новий фаблет Redmi Note 3 Pro, який буде продаватися у двох модифікаціях, пишет ITC.ua.

5,5-дюймовий смартфон отримає шестиядерний процесор Snapdragon 650 з тактовою частотою 1,8 ГГц. Базова версія смартфона Xiaomi Redmi Note 3 Pro містить 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. У поліпшеної модифікації міститься 3 ГБ ОЗУ і 32 ГБ вбудованої пам'яті.

На задній панелі фаблету розташувалася 16-мегапіксельна камера з фазовою системою автоматичного фокусування і об'єктивом з апертурою f/2.0. Камера на лицьовій панелі отримала 5-мегапіксельний сенсор і об'єктив з апертурою f/2.0.

Новинка підтримує стандарти зв'язку 4G LTE і 3G HSPA+, технологію VoLTE, містить вбудовані модулі бездротового зв'язку Wi-Fi і Bluetooth 4.0, модулі навігації GPS і ГЛОНАСС. Також повідомляється про наявність сканера відбитків пальців. Батарея має ємність 4 050 мАг і заряджається від 0% до 50% за одну годину. Товщина пристрою становить 8,65 мм, а маса - 164 р

Базова версія смартфона Xiaomi Redmi Note 3 Pro надійде в продаж 17 січня по ціною близько $152. Інформація про терміни початку продажів і ціною версії з 3 ГБ ОЗУ і 32 ГБ флеш-пам'яті поки не повідомляється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?