Михайло Фоменко розповів про підготовку до Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Михайло Фоменко розповів про підготовку до Євро-2016

Михайло Фоменко розповів про підготовку до Євро-2016
Джерело:  Sport.ua

Наставник збірної України Михайло Фоменко розповів про плани на підготовку своєї команди до Євро-2016, пише Sport.ua.
- Тренерський штаб сформований, за винятком одного прізвища. Питання ще відкрите. У березні у нас заплановано дві товариські гри. Це будуть ігри зі збірними Кіпру та Уельсу в кінці березня. Також ми зверталися до прем'єр-ліги, щоб почати підготовку вже з 19 травня. Підготовка розділена на два збори. Один збір, відновлювально-підготовчий, запланований в Туреччині. А другий збір, який вже буде безпосередньо перед початком фінальної частини чемпіонату Європи, планується провести десь ближче до Марселю, можливо, в Італії чи Швейцарії.
Нам пропонували, з ким вести переговори. Але ми відносимося не до тих команд, які можуть вибирати, кого хочуть. Ми вибирали з тих збірних, які були доступні. Були домовленості з ними. Уельс був обраний, зважаючи на схожість в стилі гри з командою Північної Ірландії, британський стиль. Чому обрали Кіпр? Тому що більше ніхто не хотів грати з нами. Мені здається, ви не розумієте ситуацію. Таке враження, що наша команда нарозхват. Але як тільки говориться, що ми хочемо зіграти гру вдома...
Чого я хочу від місця дислокації? Щоб було, де тренуватися, відновлюватися. Щоб були нормальні умови для навчально-тренувального процесу та відновлювального процесу. Загалом це ж Європа, що тут можна бажати? Умови підходящі. Розглядалися й інші варіанти в різних регіонах Франції. Вибирали з доступних варіантів, адже багато команд відразу після виходу у фінальну частину вже зайняли левову частку місць для дислокації, в цьому вони мали перевагу. А ми грали ще й матчі плей-офф, тому обирали з того, що залишалося, - заявив Фоменко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?