Поліція знову охоронятиме футбольні стадіони
Категорія
Спорт
Дата публікації

Поліція знову охоронятиме футбольні стадіони

Поліція знову охоронятиме футбольні стадіони
Джерело:  ФФУ

Правоохоронці повернуться на українські футбольні матчі. Таке рішення прийняли 14 січня під час наради за участю керівництва Національної поліції України, Федерації футболу України та Прем'єр-ліги, повідомляє ФФУ.
"Під час засідання було досягнуто ряд важливих домовленостей. Зокрема, Національній поліції призначити співробітників по оперативних і слідчих підрозділах для взаємодії з фахівцями ФФУ при розгляді правопорушень у зв'язку з набранням чинності Законом України "Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань", - йдеться в повідомленні.
Тепер працівники Національної поліції будуть залучені до забезпечення безпеки та громадського порядку під час і після футбольних матчів.
Також було прийнято рішення про створення робочої групи представників Національної поліції і ФФУ для налагодження механізму взаємодії спотерів і співробітників по роботі з уболівальниками футбольних клубів і регіональних федерацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?