Поліція отримає сучасну систему кримінального аналізу (відео)
Категорія
Технології
Дата публікації

Поліція отримає сучасну систему кримінального аналізу (відео)

Поліція отримає сучасну систему кримінального аналізу (відео)

Сьогодні в будівлі МВС України провели презентацію звіту про введення системи кримінального аналізу в Департамент по боротьбі із злочинністю, пов'язаною з торгівлею людьми, про що повідомляє  прес-служба Національної поліції України.


Проект по введенню нової системи розроблявся протягом останніх двох років. Перший заступник глави Адміністрації ДПСУ Василь Серватюк розповів про основні досягнення використання новітньої системи кримінального аналізу та відзначив основні етапи її впровадження. Зокрема, зупинився на таких аспектах: нормативно правове регулювання, організаційні та кадрові зміни, програмне та технічне забезпечення.


Представники міжнародних організацій висловили готовність підтримати українських колег у реалізації змін і здійсненні реформ в роботі правоохоронної системи.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?