СБУ затримала в районі проведення АТО контрабанду товарів на 300 000 грн
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ затримала в районі проведення АТО контрабанду товарів на 300 000 грн

СБУ затримала в районі проведення АТО контрабанду товарів на 300 000 грн

Працівники Служби безпеки України припинили спробу ввезення товарів вартістю 300 000 грн на територію проведення АТО. Водії двох вантажівок були затримані в Артемівському районі Донецької області з вантажем м'ясних виробів і хімічної речовини, передає  прес-служба СБУ.


На пункті пропуску поблизу міста Світлодарськ правоохоронні органи зупинили вантажівку, яка без відповідних товарно-супровідних документів перевозила в окуповану терористами Донецьку область партію свіжоморожених м'ясних виробів на суму 110 000 грн.


На автодорозі поблизу селища Миронівське співробітники спецслужби спільно з національною поліцією затримали вантажний автомобіль. Водій за підробленими документами перевозив 15 т хімічної речовини для очищення води. За оперативною інформацією вантаж вартістю майже 200 000 грн планувалося надалі переправити з Миронівського на територію, тимчасово контрольовану терористами.


Триває перевірка походження товарів і встановлюються організатори відправлення вантажів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?