Шолом віртуальної реальності Galaxy Vision анонсують 22 січня
Категорія
Технології
Дата публікації

Шолом віртуальної реальності Galaxy Vision анонсують 22 січня

Шолом віртуальної реальності Galaxy Vision анонсують 22 січня
Джерело:  3dnews.ru

Компанія Galax, відома своїми елітними моделями GeForce, займається розробкою шолома віртуальної реальності Vision, який буде офіційно анонсований 22 січня. Одразу ж можна назвати один з недоліків моделі: роздільна здатність 1080 p, правда, не вказано, загальна вона чи це значення для кожного ока, пише 3Dnews.
В останньому випадку характеристики виглядають цілком гідно. Але навіть якщо вірно перше припущення, то воно з лишком окупається ціною: навіть на ринку Японії очікується вартість на рівні $460, що істотно менше $600, які просить за свій виріб Oculus, а HTC Vive, ймовірно, коштуватиме ще дорожче, не кажучи вже про Sony PlayStation VR. Кут зору, забезпечуваний Galax Vision, становить 100 градусів по горизонталі, шолом забезпечений гіроскопічним датчиком, датчиком прискорення, а також трьома різними магнітними сенсорами. Компоновку пристрою можна назвати стандартною.


Підключається шолом Galax до ПК за допомогою інтерфейсу HDMI 1.4b, а також задіє порт USB, причому установка драйверів не є обов'язковою. Для звукового супроводу можна використовувати будь-які відповідні навушники. Частота оновлення складає 60 Гц, час відгуку - 25 мілісекунд. Важить Galax Vision всього 380 грамів, він забезпечений м'яким шкіряним наочником і виглядає цілком комфортно. До комплекту поставки входитиме додатковий комплект оптики для тих, хто страждає на короткозорість. Чи випустить Galax спеціальні ігрові контролери для віртуальної реальності, поки невідомо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?