ДіКапріо може зіграти Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

ДіКапріо може зіграти Путіна

ДіКапріо може зіграти Путіна
Джерело:  Welt am Sonntag

Відомий американський актор, не раз номінований на премію Оскар Леонардо ДіКапріо хотів би зіграти в кіно президента РФ Володимира Путіна. Про це говориться в інтернет-виданні  Welt am Sonntag, повідомляє  ONLINE.UA.


"Зіграти Путіна було б дуже, дуже цікаво, я б із задоволенням зробив це", - заявив 41-річний актор. За його словами, він особисто зустрічався з президентом РФ кілька років тому в Санкт-Петербурзі на форумі з порятунку амурських тигрів.
"Мій фонд надавав фінансову підтримку декільком проектам щодо захисту цих хижих кішок. Ми з Путіним говорили тільки про захист цих прекрасних тварин, ніякої політики", - зазначив ДіКапріо.
Американський актор також висловив захоплення російською історією та додав, що хотів би зіграти Володимира Леніна та Григорія Распутіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?