Київські підприємства будуть оштрафовані за неприбирання снігу
Категорія
Культура
Дата публікації

Київські підприємства будуть оштрафовані за неприбирання снігу

Київські підприємства будуть оштрафовані за неприбирання снігу

Незважаючи на нагадування міської адміністрації про необхідність прибирання території від снігу, планується оштрафувати 400 підприємств за зафіксовані інспекторами порушення. На підприємства вже складено протоколи, а загальна сума штрафів перевищує позначку в 680 000 грн, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  КМДА.


На думку Петра Пантелєєва, системна робота з підприємствами міських служб з благоустрою дала позитивний результат, і сьогодні велика частина підприємців долучається до ліквідації наслідків негоди, розуміючи наскільки важливо своєчасне прибирання снігу.


«З комерційними підприємствами Київ поступово вибудовує цивілізовані європейські відносини. І все більше столичних компаній виходять прибирати сніг. Міські та районні інспектори з благоустрою активно займаються інформаційною роботою і попереджають комерційні та інші структури, які ігнорують правила благоустрою і не чистять сніг на ділянках, які за ними закріплені. Працює 10 мобільних груп, які контролюють прибирання як комунальних, так і приватних установ», - повідомив заступник голови КМДА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?