У районі Слов'янська вилучили арсенал зброї та канабіс (4 фото)
Категорія
Події
Дата публікації

У районі Слов'янська вилучили арсенал зброї та канабіс (4 фото)

Національна поліція України
У районі Слов'янська вилучили арсенал зброї та канабіс (4 фото)

Жителями села Стародубівка була надана інформація правоохоронним органам, в процесі перевірки якої в будинку 32-річного чоловіка було знайдено: гранатомет «Муха», підствольну гранату, патрони різного калібру, а також бойова граната часів Другої світової війни і гладкоствольна рушниця, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Нацполіцію.


Частина незаконного боєзапасу дісталася чоловікові від діда, а він уже доповнив «колекцію». За словами власника небезпечної схованки, РПГ-18, граната ВОГ і патрони були знайдені ним біля села, де півтора роки тому велися активні бойові дії. Чи так це - з'ясує слідство.


Також при огляді будинку поліцейські виявили на печі більше кілограма висушених рослин коноплі як цілими, так і в подрібненому вигляді. Нарколюбитель запевняє, що зберігав все це для власних потреб без мети збуту.


Вилучена зброя та наркотики направлені на експертизу. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?