Глава уряду доручив розслідувати теракт в Буркіна-Фасо
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава уряду доручив розслідувати теракт в Буркіна-Фасо

Глава уряду доручив розслідувати теракт в Буркіна-Фасо

МВС України за дорученням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка буде розслідувати всі обставини теракту в Буркіна-Фасо, де, як уже точно з'ясовано, при вибуху загинула сім'я українців, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  урядовий портал.

Згідно з повідомленням, МЗС у співпраці з компетентними органами іноземних партнерів має з'ясувати обставини трагедії та надати всю вичерпну консульську допомогу.

Як відомо, жертвами теракту в Буркіна-Фасо в результаті нападу джихадистів на готель стали четверо українців: Гайтан Сантомена і українка Вікторія Янковська, що переїхала в Буркіна з Харкова. Від рук терористів загинула її сестра Яна, яка також проживала в Буркіна-Фасо, і їх мати Людмила, яка прибула в Уагадугу через заплановане незабаром весілля Яни.

За уточненими даними, в результаті теракту загинули 29 людей, ще 30 отримали поранення.

Нагадаємо, що в Буркіна-Фасо загинула сім'я  українців  з Харкова, яка володіла цим рестораном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?