Маркевич влітку міг очолити Марсель
Категорія
Спорт
Дата публікації

Маркевич влітку міг очолити Марсель

Маркевич влітку міг очолити Марсель
Джерело:  Sport.ua

Менеджер наставника «Дніпра» Олег Смалійчук розповів про зацікавленість інших клубів в українському фахівцеві, пише  Sport.ua.

«Минулого літа Мирон Богданович міг очолити «Марсель». Французи були дуже зацікавлені в його послугах і вже готувалися розпочати переговори за особистим контрактом. Також був ряд варіантів з іспанськими клубами. Але тренер продовжив працювати за своїм контрактом в «Дніпрі», і до літа навряд чи залишить команду.

Майбутнє? Про нього говорити поки рано. Ближче до літа я запропоную Мирону Богдановичу варіанти нових клубів, а рішення він вже прийме сам. Тим більше, влітку в контракті Маркевича зникає опція, згідно з якою за дострокове розірвання контракту в односторонньому порядку «Дніпро» має право на компенсацію. Самі розумієте, платити за тренерів великі неустойки клуби не люблять», - сказав Смалійчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?