Нацполіція оприлюднила відео конфлікту на Драгобраті
Категорія
Події
Дата публікації

Нацполіція оприлюднила відео конфлікту на Драгобраті

Нацполіція оприлюднила відео конфлікту на Драгобраті

Стало доступне відео з камер спостереження на турбазі в Драгобраті, на яких зафіксовані конфлікти за участю бійців Правого сектора. Відеозаписи оприлюднила Національна поліція України, повідомляє ONLINE.UA.
«Йдеться про конфлікт на автозаправній станції в Львівській області напередодні Нового року, а також про бійку на території туристичної бази в урочищі Драгобрат на Закарпатті», - йдеться в повідомленні.
28 грудня 2015 року в приміщенні однієї з АЗС у Пустомитівському районі Львівської області стався інцидент, під час якого відвідувач затіяв сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС і зробив декілька пострілів у стелю з бойової зброї.

"10 січня 2016 року цей же громадянин разом із чотирма іншими влаштували бійку з персоналом однієї з турбаз в "Драгобраті" на Закарпатті. Під час конфлікту громадяни погрожували зброєю і використовували підручні засоби. Зараз всі п'ятеро учасників бійки на території туристичної бази арештовані згідно з рішенням суду", - зазначають в Нацполіціі.

Учасників подій на турбазі в Драгобраті підозрюють у причетності до кількох злочинів.


Нагадаємо, раніше народний депутата України та екс-лідер Правого сектора

заявив

, що готовий взяти затриманих на Драгобраті бійців ПС на поруки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?