Розслідується наявність заборонених речовин в експортованому меді
Категорія
Економіка
Дата публікації

Розслідується наявність заборонених речовин в експортованому меді

Розслідується наявність заборонених речовин в експортованому меді

Згідно з повідомленням Системи швидкого оповіщення для харчових продуктів і кормів, виявлено заборонені протимікробні речовини в меді, який виготовлявся в Україні на експорт до Чеської Республіки. Експорт тимчасово призупинений, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  урядовий портал.


Заступник Голови Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів зазначив, що українська сторона дуже зацікавлена ​​у розвитку співпраці з країнами ЄС, тому зробить все можливе для того, щоб в стислі терміни вирішити всі питання. Він висловив сподівання, що розслідування такі спірні моменти зніме.


У той же час вітчизняні виробники повинні розуміти, що зовнішній ринок - це не тільки нові можливості, але й велика відповідальність. Тому українські компанії, які виходять зі своєї продукції на світовий ринок, повинні бути до такої відповідальності готові.


Раніше  повідомлялося, що Мінагрополітики шукає сальмонели в яйцях, експортованих до Ізраїлю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?