Відеоролик псевдоазовців - пропаганда агресії - заступник голови АПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Відеоролик псевдоазовців - пропаганда агресії - заступник голови АПУ

Відеоролик псевдоазовців - пропаганда агресії - заступник голови АПУ
Джерело:  president.gov.ua

19 січня минула зустріч Повноважного Посла Королівства Нідерланди з Заступником голови Адміністрації Президента України. На зустрічі було обговорено підготовлюваний референдум в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію України з ЄС та відео-звернення за 18 січня, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу президента.

Заступник голови АПУ Єлісєєв рішуче висловився щодо поширеного увечері 18 січня відео-звернення: «Ця фейкова постановка є цинічним проявом агресивної пропаганди, яка з усією очевидністю спрямована проти України, її міжнародного іміджу та Угоди про асоціацію з ЄС. Автори цієї акції втрачають розум, намагаються скористатися останнім шансом, щоб не дозволити Україні самій вибирати своє майбутнє. Їм не вдалося запобігти підписанню Угоди про асоціацію з ЄС, і тепер вони хочуть зупинити його імплементацію та повне набрання чинності.»

Українська і нідерландська сторони висловили спільну позицію, що подібні фейковие акції не зможуть відбитися на високому рівні партнерства та співробітництва між двома країнами.

Пропагандистський крок, який мав на меті посіяти розбрат між українським та нідерландським народами, очікувано буде мати зворотний ефект у світі, в якому сповідують цінності демократії, свободи та прав людини.

Знищення прапора країни - це відразлива наруга над державною символікою, і в Україні, в якій глибоко цінують дружні і теплі відносини з Королівством Нідерланди, ніколи і ні у кого б не піднялася рука таке зробити.

Раніше  повідомлялося, що полк "Азов" спростував свою причетність до створення відеоролика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?