На сесіях ПАРЄ 2016 не буде делегації від РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

На сесіях ПАРЄ 2016 не буде делегації від РФ

На сесіях ПАРЄ 2016 не буде делегації від РФ
Джерело:  NV

Голова Асамблеї повідомляє, що, оскільки РФ не надала необхідних документів, делегація її представників не зможе взяти участі в сесіях. Таким чином РФ протестує проти позбавлення права голосу на засіданні, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Новий час.

"Я жалкую у зв'язку з таким рішенням. Наслідком стане те, що відповідно до 25-ї статті статуту ПАРЄ та 6-го правила зводу правил процедур Парламентської Асамблеї делегація Російської Федерації не візьме участі в роботі Асамблеї протягом 2016 року, або як мінімум до наступних парламентських виборів, які пройдуть в Росії", - зазначила голова Асамблеї.

Голова комітету Держдуми у справах СНД зазначив, що Росія повернеться в ПАРЄ тільки у разі отримання гарантій повернення делегації всіх повноважень.

Раніше  вже було відомо, що РФ може відмовитися відвідати ПАРЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?