Hyundai працює над новими «зарядженими» моделями лінійки N Performance
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Hyundai працює над новими «зарядженими» моделями лінійки N Performance

Hyundai працює над новими «зарядженими» моделями лінійки N Performance
Джерело:  Мотор.ru

Південнокорейська компанія Hyundai анонсувала появу двох нових «заряджених» моделей, які потраплять в лінійку N Performance. Про це заявив віце-голова ради директорів центру досліджень і розробок марки в Намьянг Вунг-Чул Янга, пише Мотор.

Першою моделлю N-лінійки стане «заряджена» модифікація хетчбека Hyundai i30. Хот-хетч буде виключно передньопривідним, а потужність його мотора не перевищить 300 кінських сил. Модель побореться за покупців з Ford Focus ST.

Пізніше з'явиться «гаряча» модифікація ще непредставленого седана Genesis G70. Ця модель отримає систему повного приводу і конкуруватиме з BMW 3-Series. Ще один представник N-лінійки - новий спорткар Genesis, ніякої інформації про який поки немає.

Передбачається, що «заряджена» версія i30 з'явиться в 2017 році, а дві інші N-моделі - до 2020 року.

Суббренд N Performance був представлений європейцям у вересні 2015 року на автосалоні у Франкфурті. Буква N вказує одразу на два місця: центру досліджень і розробок у Намьянгу і Нюрбургрінгу, де у Hyundai розташовується тестовий майданчик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?