Міністри оборони семи країн продумують стратегію боротьби з ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Міністри оборони семи країн продумують стратегію боротьби з ІДІЛ

Міністри оборони семи країн продумують стратегію боротьби з ІДІЛ
Джерело:  Reuters

Міністри оборони США, Франції, Великобританії, Австралії, Італії, Німеччини та Нідерландів в Парижі проводять зустріч, мета якої - визначити подальшу стратегію в боротьбі з Ісламською державою, в тому числі збільшення кількості поліції і військових інструкторів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Сьогодні ми повинні упевнитися, що кампанія рухається в правильному напрямку... і що тепер ми можемо скористатися поразкою ІДІЛ в Іраку і рухатися далі, щоб затягнути петлю навколо голови змії в сирійському місті Ракка", - сказав британський міністр оборони Майкл Феллон.
Упродовж минулої доби Багатонаціональна військова коаліція, яка проводить операцію «Inherent Resolve» в Сирії та Іраку з ліквідації осередку Ісламської держави на території цієї країни завдала 24 авіаудари по позиціях терористів.
Бойовики Ісламської держави, після захоплення заручників, здійснили масові вбивства мирних жителів у Дейр-ез-Зорі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?