Президент Казахстану підписав указ про розпуск парламенту
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Казахстану підписав указ про розпуск парламенту

Президент Казахстану підписав указ про розпуск парламенту

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв провів збори, темою яких стали позачергові вибори до Мажилісу парламента, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента Казахстану.
"Переконаний, що оновлення представницької гілки влади - в інтересах країни і народу. Політичні партії повинні висунути грамотних, ділових і відданих інтересам країни кандидатів, які здатні зрозуміти завдання порядку денного. Сьогодні я підписав Указ про дострокове припинення повноважень Мажилісу парламенту п'ятого скликання. Позачергові вибори в Мажиліс призначені на 20 березня 2016 року", - цитує Назарбаєва прес-служба.
За словами президента Казахстану, проведення позачергових виборів до Мажилісу в один час з черговими виборами до масліхатів (місцеві органи влади) дозволить заощадити як час, так і фінансові ресурси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?