Колишній терорист ДНР потрапив під амністію - СБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Колишній терорист ДНР потрапив під амністію - СБУ

СБУ
Колишній терорист ДНР потрапив під амністію - СБУ

Артемівський районний суд звільнив одного з колишніх бойовиків терористичного угрупування ДНР, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"У Донецькій області рішенням Артемівського районного суду звільнений від кримінальної відповідальності колишній бойовик, який скористався умовами програми Служби безпеки України "Тебе чекають вдома". Під час розгляду справи суд врахував, що, перебуваючи у складі незаконного збройного формування т.зв."ДНР", бойовик не брав участі у бойових діях і не стріляв у мирне населення. Рішення прийнято судом на підставі ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.
В СБУ відзначили, що колишній бойовик повернувся до мирного життя на вільній від терористів території України.
Як повідомляють у відомстві, за програмою "Тебе чекають вдома" учасники незаконних збройних формувань, які не брали участь у бойових діях, не вчинили вбивств та інших тяжких злочинів, можуть бути звільнені від кримінальної відповідальності у встановленому законом порядку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?