Sony анонсувала міні-проектор і Bluetooth-динамік з підсвічуванням (відео)
Категорія
Технології
Дата публікації

Sony анонсувала міні-проектор і Bluetooth-динамік з підсвічуванням (відео)

Sony анонсувала міні-проектор і Bluetooth-динамік з підсвічуванням (відео)
Джерело:  itc.ua

Японська компанія Sony підготувала до випуску компактний проектор Portable Ultra Short Throw Projector, який здатний проектувати зображення на стіну або іншу поверхню з невеликої відстані, пише ITC.ua.


Представлена ​​новинка є невеликим пристроєм (81x131x131 мм), який легко можна використовувати в домашній обстановці. Проектор дозволяє створювати зображення з роздільною здатністю 1366 × 768 точок діагоналлю від 22 до 80 дюймів. Максимальна яскравість заявлена ​​на рівні 100 люмен. Для підключення джерел сигналу доступний роз'єм HDMI. Також можна транслювати контент з комп'ютерів і телевізорів через бездротове з'єднання, а підтримка Bluetooth Low Energy дозволяє відтворювати мультимедійний контент зі смартфонів. Пристрій комплектується вбудованим акумулятором, який забезпечує до 2 годин автономної роботи. Проектор Sony Portable Ultra Short Throw Projector надійде в продаж у Японії з 13 лютого за ціною близько $798.

Цього ж дня почнуться продажі акустичної системи Glass Sound Speaker. Пристрій являє собою Bluetooth-динамік оригінальної форми. Він виконаний у вигляді скляної трубки з підсвічуванням. Ціна цієї новинки складе близько $634.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?