Кабмін прийняв повторну заяву заступника міністра оборони про звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін прийняв повторну заяву заступника міністра оборони про звільнення

Кабмін прийняв повторну заяву заступника міністра оборони про звільнення

У середу, 20 січня, Кабінет міністрів України прийняв відставку заступника міністра оборони Юрія Гусєва. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Сьогодні для мене особливий день. Хочу висловити щиру подяку Кабміну за те, що було прийнято моє повторне заяву про звільнення за власним бажанням. Мені потрібно якийсь час на переосмислення багатьох подій, які відбулися за цей рік на посаді заступника Міністра оборони України", - написав Гусєв.
Екс-заступник міністра оборони вважає, що виконав своє зобов'язання перед суспільством і волонтерським співтовариством щодо роботи над реформами в Міноборони.
"Я візьму паузу для аналізу того, де мої знання і досвід можуть стати в нагоді з користю для України", - додав Гусєв.
Він подякував колегам, волонтерів і військових, які несуть службу в зоні проведення АТО, а також звернувся до журналістів з проханням утриматися від коментарів з приводу свого звільнення. Колишній заступник міністра написав, що має намір присвятити найближчим часом родині.
Про бажання піти з посади заступника міністра оборони України Юрій Гусєв заявив ще в листопаді, на що користувачі соцмереж відреагували протестом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?