Поліція Бельгії затримала ще двох підозрюваних у паризьких терактах
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція Бельгії затримала ще двох підозрюваних у паризьких терактах

Поліція Бельгії затримала ще двох підозрюваних у паризьких терактах

У ході спецоперації в брюссельському районі Моленбек були затримані дві людини, підозрювані в причетності до терактів у Парижі 13 листопада, пише видання Le Soir, передає ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Підозрювані були затримані в результаті обшуків увечері 20 січня. Ними виявилися двоє чоловіків 1981 і 1986 років народження. Як повідомили в місцевій прокуратурі, зброї або вибухівки у них виявлено не було. Однак, за інформацією слідства, затримані були пов'язані з терористами, які скоїли серію нападів в Парижі. Слідство не уточнює, чи були вони пов'язані з вірогідним організатором терактів Салахом Абдесламом.
Нагадаємо, 13 листопада в в Парижі сталася серія терактів, в результаті яких загинуло 140 осіб, у лікарнях столиці Франції досі лишаються близько 50 осіб.
Як повідомлялося раніше, слідчі встановили, що атаки терористів координувалися в режимі реального часу з території Бельгії. Поліція Бельгії вже знайшла дві квартири і один будинок, в яких проживали нападники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?