У Савченко "організм виснажений, але жити може, у в'язниці сидіти може"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Савченко "організм виснажений, але жити може, у в'язниці сидіти може"

У Савченко "організм виснажений, але жити може, у в'язниці сидіти може"

Народний депутат України Надія Савченко розповіла про стан здоров'я і повідомила, що має намір після оголошення вироку суду відмовитися не тільки від їжі, але і від чаю і води загалом, передає ONLINE.UA з посиланням на Громадське радіо.
"Минулої п'ятниці і в цей вівторок у мене була комісія, обстежили моє здоров'я після місяця голодування. Мені сказали, так, звичайно, "організм виснажений, але жити може, у в'язниці сидіти може", - повідомила Савченко.
Також у Надії виявили камені в нирках.
"Камені в нирках, як були, так і ростуть далі, - все чудово. Я місяць протрималася на воді, я перейшла на крапельниці та чай з цукром. Є таке поняття як підготовка кишково-шлункового тракту до прийому їжі. Я заявляю, що на цих сумішах я протримаюся до кінця судів. Виходити на будь-який прийом їжі я не збираюся", - сказала Савченко.
Як повідомлялося, сьогодні, 21 січня, у Донецькому міськсуді на черговому засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко виступлять важливі свідки захисту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?