Працівник ДМС заробляв на "очищенні" минулого громадян РФ і Сирії
Категорія
Події
Дата публікації

Працівник ДМС заробляв на "очищенні" минулого громадян РФ і Сирії

Працівник ДМС заробляв на "очищенні" минулого громадян РФ і Сирії

СБУ спільно з прокуратурою був затриманий на хабарництві працівник керівного ланки Головного управління ДМС в Києві при передачі $5000 керівникові одного з департаментів ДМС України. Зловмисниця використовувала службове становище для безпідставного наділення статусом біженця сирійців і росіян, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу СБУ.


Зокрема, вона намагалася вирішити питання про надання 160-сирійцям, які брали активну участь у бойових діях на території Сирії, статусу біженців за відповідну грошову винагороду.


Крім цього, чиновник планувала легалізувати в країні громадян РФ, які причетні до скоєння особливо-тяжких злочинів в Росії і знаходяться в міжнародному розшуку.


Відкрито кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу України.


Тривають слідчі дії та вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.



Раніше  повідомлялося, що СБУ затримала депутата Німеччині за незаконні поїздки в АТО.


Також  нагадаємо, що з 2016 ГМС почала видачу біометричних паспортів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?