За 20 січня в Києві зареєстровано більше 6 тис хворих на грип та ГРВІ
Категорія
Культура
Дата публікації

За 20 січня в Києві зареєстровано більше 6 тис хворих на грип та ГРВІ

За 20 січня в Києві зареєстровано більше 6 тис хворих на грип та ГРВІ

Згідно звіту Департаменту охорони здоров'я, за 20 січня в Києві було зафіксовано 6381 випадок захворювання на грип та ГРВІ. У сумі за проміжок з 18 по 20 січня в Києві зафіксовано 20744 випадки, що дає показник захворюваності на 44% вище, ніж минулого тижня, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу КМДА.


Зростання спостерігається серед усіх вікових груп і контингентів, крім дітей до 1 року. Школярі складають 15,5% від загальної кількості випадків.


Станом на 21 січня у закладах охорони здоров'я, у складі яких функціонують інфекційні, терапевтичні та пульмонологічні відділення, на стаціонарному лікуванні перебуває 503 хворих на ГРВІ та 202 хворих на грип, 32 з яких знаходяться в реанімаційних відділеннях.


Крім того, в даний час знаходиться на лікуванні 55 вагітних жінок, хворих на ГРВІ та грип.


За період з грудня 2015 року до теперішнього часу зареєстровано 10 випадків смерті хворих від ускладнень, викликаних грипом типу А.


Раніше  повідомлялося, що в Києві вживаються заходи проти поширення грипу.


Також  публікувалася  інформація про те, що мало українців зробили щеплення від грипу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?