Суддю районного суду Житомирської області судитимуть через смертельне ДТП
Категорія
Культура
Дата публікації

Суддю районного суду Житомирської області судитимуть через смертельне ДТП

Суддю районного суду Житомирської області судитимуть через смертельне ДТП

У вересні 2015 в Олевську була пригода зі суддею, винуватим в ДТП, що спричинило за собою смерть людини. На цьому тижні прокуратурою житомирської області було завершено розслідування цього випадку, обвинувальний акт затверджений і відправлений до суду, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.


Згідно з повідомленням, суддя обвинувачується в тому, що у вересні минулого року в місті Олевськ, керуючи легковим автомобілем, порушив правила безпеки дорожнього руху та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мотоциклом, за кермом якого був 21-річний місцевий житель, який від отриманих тілесних ушкоджень помер.


18 грудня було оголошено про підозру судді у грубому порушенні ПДР та вчиненні ДТП зі смертельним результатом. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без нього.




Раніше  повідомлялося, що Нацполіція домагається взяття під варту винуватця в ДТП зі смертельним результатом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?