Компанія Vanderhall представила триколісний 200-сильний автомобіль (4 фото, відео)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія Vanderhall представила триколісний 200-сильний автомобіль (4 фото, відео)

Компанія Vanderhall представила триколісний 200-сильний автомобіль (4 фото, відео)
Джерело:  Мотор.ru

Американська компанія Vanderhall випустила триколісний автомобіль Laguna, який позиціонується як конкурент моделі Morgan 3-Wheeler. На відміну від британського родстера, новинка отримала не мотоциклетний, а автомобільний двигун, пише  Мотор.


У рух «Лагуну» приводить форсований до 200 кінських сил турбомотор 1.4. У парі з шестиступінчастим «автоматом» (швидкості можна перемикати підрульовими пелюстками) він розганяє автомобіль з нуля до ста кілометрів на годину за 4,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 220 кілометрів на годину.
Споряджена маса «Лагуни» становить 703 кілограма - на 178 кілограмів важчий «Моргана». В основі Laguna лежить алюмінієва рама, обшита вуглепластиковим панелями. Додатково для машини пропонується захисний козирок, який встановлюється між стійками лобового скла і дугами за пасажирськими сидіннями.


Спереду встановлені 19-дюймові колісні диски з шинами розмірності 235/35, ззаду - 20-дюймове колесо з покришкою розмірності 315/30. Всі колеса взуті в покришки фірми Toyo. Крім того, автомобіль отримав гальмівні механізми Brembo.


У список базового оснащення Vanderhall Laguna входить кондиціонер з пічкою і обігрів сидінь. За доплату запропонована 600-ватна аудіосистема з підтримкою Bluetooth.


Вартість триколісного автомобіля складає 77000 доларів США. Оформити замовлення можна на офіційному сайті Vanderhall.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?