ФБР допоможе НАБУ в корупційних розслідуваннях
Категорія
Політика
Дата публікації

ФБР допоможе НАБУ в корупційних розслідуваннях

ФБР допоможе НАБУ в корупційних розслідуваннях
Джерело:  Голос Америки

Федеральне бюро розслідувань США та Національне антикорупційне бюро України незабаром підпишуть Меморандум про співпрацю в частині спільних розслідувань. Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник в інтерв'ю Голосу Америки, передає ONLINE.UA.
За його словами, підписання Меморандуму допоможе НАБУ в розслідуваннях, оскільки ФБР мають можливість відслідковувати доларові потоки.
"Великі корупційні схеми рідко закінчуються в межах держави. Без участі американців, ФБР, дуже важко буде самостійно знайти виведені активи і повернути їх в Україну", - сказав Ситник.
Директор НАБУ зазначив, що вже відпрацьовано алгоритм пошуку і повернення цих активів. Також прийнято рішення про передачу антикорупційного бюро техніки для запуску системи електронного документообігу при веденні кримінальних проваджень.

Нагадаємо, українська делегація

перебуває

зараз із офіційним візитом у Вашингтоні.


Раніше глава НАБУ

спростував

інформацію про зв'язок між кредитними гарантіями США і відставкою генерального прокурора Віктора Шокіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?