Мешканець столиці робить дерев'яні велосипеди
Категорія
Технології
Дата публікації

Мешканець столиці робить дерев'яні велосипеди

Мешканець столиці робить дерев'яні велосипеди
Джерело:  Укрінформ

Киянин Гліб Караул є творцем унікальних велосипедів з дерева. У рамках свого стартапу він створив вже чотири моделі велосипеда для прогулянки. Молодий чоловік назвав свої велосипеди Karaul Bikes і планує розширитися і до випуску жіночих, дитячих велосипедів і велосипедів з електромотором, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Укрінформ.

Велосипед важить трохи більше звичайного - 17 кілограм і коштує $1200. У ньому є дві передачі, ножні гальма, всередині рульової рами - металеві труби.

У каретці і на кермі використовується міцний дуб. Поверхню «коня» покрили водовідштовхувальним голландським маслом - воно непомітне і не пахне, проте дозволяє кататися під дощем і мити транспорт.

Можливості Гліба дозволяють йому випускати близько 8-10 велосипедів на місяць. У планах у нього - знизити їх вартість до $500.

Раніше  повідомлялося, що велосипедист з Німеччини проїхав 196 країн за 50 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?