4-дюймовий смартфон Apple сфотографували поруч з iPhone 5
Категорія
Технології
Дата публікації

4-дюймовий смартфон Apple сфотографували поруч з iPhone 5

4-дюймовий смартфон Apple сфотографували поруч з iPhone 5
Джерело:  3dnews.ru

У Мережі з'явилися знімки, на яких, як стверджує джерело - данський сайт OneMoreThing, зображений новий 4-дюймовий смартфон Apple, новинка зображена поряд з iPhone 5, пише 3Dnews.
Як і слід було очікувати, 4-дюймовий смартфон, який отримає ім'я iPhone 5se, незважаючи на однакову з предком діагональ екрану, не схожий на нього зовні. У плані дизайну він більше нагадує iPhone 6s - той же сканер відбитка пальця Touch ID в кнопці Home, те саме скло з загнутими краями на лицьовій панелі, і навіть горезвісні пластикові вставки, що розділяють металеву задню панель на частини, судячи з усього, нікуди не поділися. Тільки розміри інші - з цієї точки зору iPhone 5se практично ідентичний iPhone 5. Можливо, різниця є в товщині їх корпусів, але по єдиному фото анфас про це судити неможливо (як, втім, і про справжність цього фото).
Імовірно, апарат одержить процесор A8 з співпроцесором M8, бездротові модулі Bluetooth 4.2, VoLTE і Wi-Fi 802.11ac, камери з роздільною здатністю 8 і 1,2 Мп, а також функцію Live Photos. Останню новинка запозичує у iPhone 6s, чого не скажеш про 3D Touch - ця можливість, як і раніше, залишиться привілеєм тільки флагманських смартфонів з Купертіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?