Рухані проведе бізнес-зустрічі в Італії
Категорія
Світ
Дата публікації

Рухані проведе бізнес-зустрічі в Італії

Рухані проведе бізнес-зустрічі в Італії
Джерело:  BBC

В Італії очікують прибуття президента Ірану Хассана Рухані, в рамках його європейської подорожі з метою укласти великі бізнес-угоди, через тиждень після зняття санкцій з Ісламської республіки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BВC News.
Іранський президент очолює делегацію з 120 осіб, серед яких міністри та бізнесмени, які проведуть бізнес-зустрічі протягом п'яти днів у Римі та Парижі.
В Італії Рухані проведе переговори з президентом Італії Серджо Маттарелла і прем'єр-міністром Маттео Ренці. Очікується, що в Римі буде підписано угоду з італійськими фірмами на суму близько $18 млрд.
"Це дуже важливий візит, - сказав високопоставлений іранський чиновник. - Пора перевернути сторінку і відкрити двері співпраці між нашими країнами в різних областях".
Другою зупинкою Рухані стане Париж, де він хоче завершити угоду з Airbus на придбання 114 повітряних суден від європейського виробника. Тегеран також розглядає можливість купівлі літаків з США виробника Boeing.
Міжнародні санкції проти Ірану були зняті минулого тижня після того, як країна виконала свою частину ядерної угоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?