Російськомовні жителі Німеччини провели демонстрації проти "насильства іноземців"
Категорія
Світ
Дата публікації

Російськомовні жителі Німеччини провели демонстрації проти "насильства іноземців"

Російськомовні жителі Німеччини провели демонстрації проти "насильства іноземців"

У низці німецьких міст відбулися акції протестів, спрямовані проти насильства з боку іноземців, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
Учасники та організатори демонстрацій - російськомовні жителі німецьких міст, які вважають, що в країні спостерігається насильство з боку мігрантів. Приводом для виходу на вулиці послужила інформація про "насильстві" стосовно 13-річної дівчинки в Берліні. У поліції Берліна заявили, що повідомлення про викрадення та зґвалтування мігрантами російської дівчинки, поширені ЗМІ РФ, виявилися помилковими.
У Аугсбурзі на акцію протесту, яка, за повідомленнями поліції, не була узгоджена з владою міста, вийшло близько 200 чоловік. Активісти, виступаючі часом російською мовою, вимагали захистити "німецькі та християнські цінності". У виступах звучали звинувачення на адресу "агресивно налаштованих" біженців.
Такі ж демонстрації відбулися у містах Ельванген, Нюрнберг, Білефельд, Ансбах і Нойштадт, зібравши від 40 до 500 учасників. У деяких містах демонстрації проходили без гасел і транспарантів. У Білефельді мітингувальники тримали в руках плакати з написами "Мир для наших дітей", "Зупиніть насильство" і заклики до канцлера Німеччини Ангели Меркель піти у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?